Tiny Hotel

Algemene informatie

Wist je dat…

… je de hottub binnen 90 minuten warmstookt met één druk op de knop

… je je eigen kampvuurtje mag bouwen

… je onbeperkt kan chillen in de sauna als je deze bijgeboekt hebt

… de kids kunnen spelen in onze mini speeltuin

… de kids met de skelters mogen spelen

… je het beste, i.v.m. de vele ongedierte in de natuur, de ramen en deuren met horren kan gebruiken

… we een guide hebben gemaakt voor jullie met al onze favoriete plekken om naartoe te kunnen gaan

Wij verzoeken je vriendelijk de woning en omgeving met respect te behandelen. Je dient je te houden aan de hiervoor opgestelde huisregels. Het niet naleven van één of meerdere regels, zal helaas tot gevolg hebben dat er een kans bestaat dat we het verblijf zullen moeten beëindigen.

Vertrek

Uitchecken kan tot 10:00. We vragen je om de volgende zaken te regelen voor het uitchecken: 

•    De oven, koelkast en magnetron dienen netjes achtergelaten te worden.
•    De afwasmachine graag vullen en aanzetten bij vertrek. 
•    Plaats alles in de vakantiewoning terug, zoals je dat bij aankomst hebt aangetroffen.
•    Al het vuilnis graag weggooien in de milieustraat. Deze vind je voor het park bij de schuur aan de rechterzijde. 
•   Wil je de schoonmaaksters helpen? Dan help je zeker met afhalen van het beddengoed. Al het gebruikte linnen samen met de handdoeken graag op één plek verzamelen, met uitzondering van de matrasbeschermers. 

Aankomst
Afval

Afval

We vinden het belangrijk dat afval wordt gescheiden, zo kan het beter worden gerecycled. In je vakantiewoning kun je gemakkelijk je afval scheiden in de prullenbak: één grote bak voor plastic, één kleine bak voor restafval en één kleine bak voor glas. Scheid je afval en breng het naar de milieustraat, die zich rechts naast de schuur bevindt.

De milieustraat heeft de volgende bakken staan; plastic, restafval en glas. Ook hebben wij sinds kort een container staan voor het deponeren van je statiegeld flesjes. Mocht je deze niet mee naar huis willen nemen, dan heb je de mogelijkheid om ze te doneren. De opbrengst hiervan gaat naar de Voedselbank in Nistelrode.
 

Bezoekers

Tiny Hotel is een kleinschalig park waar je rustig en dicht bij de natuur vakantie kan vieren. Bezoek is daarom beperkt mogelijk. Verwacht je bezoek op vakantie? Meld dat dan vooraf, dan kijken we wat er mogelijk is.

Roken

Binnenshuis is roken niet toegestaan, op het terras wel. Sigarettenpeuken graag weggooien bij het afval, niet op het terras.

Grillen

Gourmetten, pizzarette of steengrillen in de woning is niet toegestaan.

Hottub en sauna

Beide zijn te gebruiken op eigen risico. 

Hottub

In de hottub na 22:00 ’s avonds mag, maar wel zonder lawaai en geplons. Doe je de deksel weer op de hottub wanneer je geen gebruik maakt van de hottub? Bedankt alvast! Het is niet toegestaan te eten in de hottub. 

Uitleg hottub

Sauna

De sauna is gemakkelijk te gebruiken; je zet hem simpelweg aan met een draai aan de knop. Als je de sauna hebt bijgeboekt, mag je er zo vaak gebruik van maken als je wilt, want de sauna is altijd open.

Let wel op, het gebruik van een handdoek in de sauna is verplicht. 

We vertrouwen erop dat je alleen gebruik maakt van de sauna als je deze bijgeboekt hebt. Heb je de sauna niet bijgeboekt, maar wil je hier toch nog gebruik van maken? Gebruik dan de QR code onderaan de pagina, je kunt dan je gehele verblijf gebruik maken van de sauna. Of klik hier om te betalen.

Uitleg Sauna

hottub 2
kampvuur

Outdoor oven

Op het terras is een buitenhaard aanwezig, waar je met hout een vuurtje kan stoken. Deze buitenhaard is zowel te gebruiken als kampvuur, oven en barbecuegrill

Graag altijd de tuinslang bij de hand houden voor het geval dat... 

Als er op advies van de brandweer wegens brandgevaar niet gestookt mag worden dan geven wij dat door. Je kan een zak hout kopen in het schuurtje op het begin van het park. Je kan met de QR code onderaan de pagina het hout afrekenen. Of klik hier om te betalen.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet welkom op het park en in de huisjes.

Muziek

Het afspelen van muziek buiten is niet toegestaan. In de woning is een goed boxje om je favoriete muziek op af te spelen. Je verbindt je mobiel via Bluetooth met de speakers. De instructies lees je hier

Fietsen stallen

Onder de overkapping staat een fietsenrek. Je kunt hiervan gebruik maken om je fiets te stallen. 
Ook zijn hier stopcontacten waarvan je gebruik mag maken voor bijvoorbeeld het opladen van je elektrische fiets.

Skelters en fietsje

Hier mogen jullie gratis gebruik van maken. Deze zijn te vinden onder de overkapping. Graag zodra de kids klaar zijn met spelen de skelters en het fietsje terug zetten in de schuur zodat andere kids ook de kans krijgen om te spelen.

Speeltuin

Als je het park op loopt, dan heb je aan de rechterkant een speeltuin. De kids kunnen hier lekker spelen. Let op, het is op eigen risico en de ouder(s)/verzorger(s) zijn verantwoordelijk voor de kids.

De kas

Als je het park op loopt, dan heb je aan de rechterkant de kas. Hier mogen jullie lekker zitten en je koffietje drinken. In de houten bak vind je gezamenlijke buitenspellen, zoals jeu de boules en kubb.

We willen je vragen na gebruik de spullen weer netjes in de bakken te doen.

speeltuin
ramen

Ramen en deuren

In verband met de vele vliegen en muggen op het park, willen wij jullie vriendelijk vragen om enkel de ramen en deuren met horren te gebruiken. Zo heb je tijdens het verblijf zo min mogelijk last van vliegen binnen in je cabin.

Klachten en suggesties

Ondanks onze zorg, is het mogelijk dat je een klacht of suggestie hebt. Geef deze tijdig aan ons door, zodat wij er direct en nog tijdens jouw verblijf iets aan kunnen doen. Zo kunnen wij onze service en kwaliteit behouden en/of kunnen verbeteren.

mail: info@tiny-hotel

Bossen

De bossen naast de huisjes zijn privé terreinen hier mag je niet inlopen. Wil je in de bossen wandelen? Dan adviseren we het park af te lopen en rechts te gaan, vanaf daar het zandpad volgen en het eerste zand pad weer naar rechts. Dan kom je bij wat kleine bossen. Wil je door mooie bossen wandelen adviseren we om naar de Maashorst te rijden en vanaf slabroek heb je de mooiste wandel routes. Bedaf heeft ook mooie wandelroutes. Neem voor meer natuurtips eens een kijken op de volgende pagina: De natuur in

Betaalverzoek kampvuurhout

kampvuurhout

Betaalverzoek sauna

sauna