Tiny Hotel

Slow stay reviews

Beoordelingen van onze gasten

27 beoordelingen
  1. 9,8

    Een prachtig huis met oog voor detail. Voelde als een warm welkom, wij hebben als gezin heel erg genoten van de plek en natuurlijk de jacuzzi. Veel luxe en privacy.

    Juni 2024 - Renate A. verbleef in Oak House  

  2. 8,4

    Such fun place to stay ! Great house with a lot of comfort!

    Juni 2024 - Lise V. verbleef in Farm House 

  3. 9,6

    De rust, de diertjes om ons heen en zoveel mogelijkheden / uitstapjes als uitval basis.

    Juni 2024 - Stephanie V. verbleef in Farm House 

  4. 9,4

    Prachtig ingericht en qua faciliteiten top verzorgd. Leuke tips en bovendien een super prachtige omgeving. Lekker in het groen, diertjes om je heen. We hebben genoten!! Het bed lag trouwens ook heerlijk, echt goed geslapen. Ohja en niet te vergeten, fijn dat Bibi kon oppassen! Top service.

    Juni 2024 - Esmee J. verbleef in Sheep House 

  5. 9

    Het huisje is erg nieuw, mooi ingericht met alle spullen die nodig zijn! Overal is over nagedacht, dat maakt het heel relaxt. Ook de privacy buiten en faciliteiten daar zijn heel fijn. En niet geheel onbelangrijk: lekker schoon! Complimenten!

    Juni 2024 - Eveline d. verbleef in Willow House 

  6. 10

    Heerlijk ontspannen omgeving en inrichting. We hebben genoten van de faciliteiten en mooie omgeving. Onze dochtertje van 4 heeft zich in het huis ook kunnen vermaken dankzij de speelgoedmand/ kleurplaat. Verder een heerlijk bed super mooie kamers.

    Juni 2024 - Nesrin K. verbleef in Pine House 

  7. 10

    Alles! Wat een prachtige plek, ongekend mooi en stijlvol. Ik voelde mij er direct thuis. Ik heb jullie prachtige accommodatie puur geboekt voor een aantal dagen ''aan mijn bedrijf werken''. Ik had geen betere plek kunnen uitkiezen. Alles was echt perfect geregeld, schoon, details, de heerlijke hottub en het fijne bed. Het heeft mij volop geïnspireerd. Dank jullie wel en zeker tot ziens!

    Juni 2024 - Sabine V. verbleef in Sheep House 

  8. 8,2

    Inrichting, details, tuin, dieren, hottub, speelgoed, kinderbestek, airco, koffie,

    Juni 2024 - Nadyce M. verbleef in Farm House 

  9. 8,4

    De luxe, rust, goede beddden, de faciliteiten.

    Juni 2024 - Carina K. verbleef in Oak House  

  10. 9,4

    Heerlijk huisje en locatie. Veel te doen in de buurt voor kleine kinderen en centrum in de buurt.

    Juni 2024 - Familie S. verbleef in Pine House