Tiny Hotel
Header koffiemachine

Sjöstrand Espresso Capsule Machine

Ontdek het lekkerste kopje koffie van Sjöstrand.

Aan de slag

Voorbereiding: 

Zorg ervoor dat de machine is aangesloten op een stopcontact en dat er voldoende water in het waterreservoir zit. Let op, gebruik enkel koud water voor het vullen van het waterreservoir. Controleer ook of de capsulehouder leeg is en klaar is voor gebruik.

Inschakelen: 

Zet de machine aan door op de aan/uit-knop te drukken. De machine zal enige tijd nodig hebben om op te warmen, dit is te zien door de knipperende knopjes. Zodra de machine warm is, zullen beide knoppen stoppen met knipperen en geven de knoppen constant licht. 

Plaatsen van de capsule: 

Open de capsulehouder en plaats een espresso capsule van de Koffiejongens in de houder. Zorg ervoor dat de capsule correct is geplaatst.

Kies de instellingen: 

Kies de gewenste instellingen op basis van je voorkeur. De kleine knop is een espresso van 40ml. De grote knop is een espresso van 100ml.

Extractie: 

Plaats een kopje of glas onder de koffie-uitloop. Druk op de knop om de espresso te bereiden. De machine zal het water door de capsule persen en de espresso in het kopje laten lopen.

Geniet van je espresso: 

Wacht tot de machine klaar is met het zetten van de espresso en verwijder dan het kopje. Je espresso is nu klaar om van te genieten!

Reiniging: 

Verwijder gebruikte capsules, spoel de capsulehouder af en reinig eventuele gemorste koffie of water.

Uitschakelen: 

Schakel de machine uit wanneer je klaar bent met gebruik. Dit helpt energie te besparen en verlengt de levensduur van de machine.