Tiny Hotel

Slow stay reviews

Reviews from our guests

27 reviews
  1. 9.8

    Een prachtig huis met oog voor detail. Voelde als een warm welkom, wij hebben als gezin heel erg genoten van de plek en natuurlijk de jacuzzi. Veel luxe en privacy.

    June 2024 - Renate A. stayed in Oak House 

  2. 8.4

    Such fun place to stay ! Great house with a lot of comfort!

    June 2024 - Lise V. stayed in Farm House  

  3. 9.6

    De rust, de diertjes om ons heen en zoveel mogelijkheden / uitstapjes als uitval basis.

    June 2024 - Stephanie V. stayed in Farm House  

  4. 9.4

    Prachtig ingericht en qua faciliteiten top verzorgd. Leuke tips en bovendien een super prachtige omgeving. Lekker in het groen, diertjes om je heen. We hebben genoten!! Het bed lag trouwens ook heerlijk, echt goed geslapen. Ohja en niet te vergeten, fijn dat Bibi kon oppassen! Top service.

    June 2024 - Esmee J. stayed in Sheep House 

  5. 9

    Het huisje is erg nieuw, mooi ingericht met alle spullen die nodig zijn! Overal is over nagedacht, dat maakt het heel relaxt. Ook de privacy buiten en faciliteiten daar zijn heel fijn. En niet geheel onbelangrijk: lekker schoon! Complimenten!

    June 2024 - Eveline d. stayed in Willow House  

  6. 10

    Heerlijk ontspannen omgeving en inrichting. We hebben genoten van de faciliteiten en mooie omgeving. Onze dochtertje van 4 heeft zich in het huis ook kunnen vermaken dankzij de speelgoedmand/ kleurplaat. Verder een heerlijk bed super mooie kamers.

    June 2024 - Nesrin K. stayed in Pine House 

  7. 10

    Alles! Wat een prachtige plek, ongekend mooi en stijlvol. Ik voelde mij er direct thuis. Ik heb jullie prachtige accommodatie puur geboekt voor een aantal dagen ''aan mijn bedrijf werken''. Ik had geen betere plek kunnen uitkiezen. Alles was echt perfect geregeld, schoon, details, de heerlijke hottub en het fijne bed. Het heeft mij volop geïnspireerd. Dank jullie wel en zeker tot ziens!

    June 2024 - Sabine V. stayed in Sheep House 

  8. 8.2

    Inrichting, details, tuin, dieren, hottub, speelgoed, kinderbestek, airco, koffie,

    June 2024 - Nadyce M. stayed in Farm House  

  9. 8.4

    De luxe, rust, goede beddden, de faciliteiten.

    June 2024 - Carina K. stayed in Oak House 

  10. 9.4

    Heerlijk huisje en locatie. Veel te doen in de buurt voor kleine kinderen en centrum in de buurt.

    June 2024 - Familie S. stayed in Pine House